lørdag den 26. januar 2013

Tunfrikadeller...


 Tun omdannet til lækre deller. Hvorfor er det lige at det aldrig er blevet afprøvet før?? Det var simpelthen så godt..og sundt ;)

Jeg brugte:
2 dåser tun
1 æg
50 g. havregryn
Lidt mælk
Salt, peber
1 fed hvidløg
Purløg

Tunen findeles med en gaffel og det hele blandes - hæld mælk i indtil en passende konsistens er opnået. Steges enten på panden eller i ovnen.

Velbekomme!

3 kommentarer:

  1. Du siger noget!!!!!!!!Nej ved du hvad, jeg har lavet mange tundeller, og det hænder jeg køber en bakke færdig laksefars i FAKTA, og kommer så en af de der små dåser hvid tun i, for jeg vil helst have hvid tun, der er noget om fangst metoder, levesteder eller hvad ved jeg der gør at de er mest miljø rigtige.
    KH bedstemorkaren

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhm, ja - det er garanteret en god blanding. Den må jeg også afprøve :) Tak for tippet!

      Slet
  2. Uhm, jeg har faktisk lige spist tunfrikadeller til aftensmad, med rødløg, gulerod, spinat og chili - det er bare godt :D

    - Anne

    SvarSlet