fredag den 28. december 2012

jul og gaver...


Juledagene, julemaden, julehyggen og juleræset er ved at være overstået. Går nu og kigger på alt pynten og nænner næsten ikke at pakke det væk - men rart skal det også blive at få hjemmet pakket ud igen.
Juleaften tilbragte vi hos mine forældre, hyggeligt, hjemligt,dejligt og altid skønt pyntet op! - desværre havde Luna reddet sig en ordentlig omgang influenza, så gaverne skulle bare pakkes op i en fart, så hun igen kunne komme i seng...synd!!
Gaver fik vi mange skønne af. Mit største ønske, Angulus ankelstøvlerne blev opfyldt og dertil en masse andre fantastiske sager til både os og børnene...tak fordi I kender os så godt!! :)
Vi fik tiltrængt gavekort til IKEA da vores stole rundt om spisebordet og tæpper virkelig trænger til en udskiftning, så har I evt. tips om fine ting derfra, tager vi gerne imod!
Håber I alle har haft en dejlig jul..ser frem til et nyt år på bloggen!

lørdag den 22. december 2012

Last minute gør det selv gaver....


Kan du som mig, godt lide at modtage og give hjemmelavede gaver, så er her et par ideér til nogle julegaver du selv nemt og hurtigt kan lave inden mandag aften, hvis bare du har lidt dims på lager...og har vi alle ikke lidt dims??

-Lav små søde fyrfadsglas af glas fra evt. babymos, skriv tekst eller tegn med en glas/porcelænspen og bind noget snøre omkring toppen med en klokke eller andet som vedhæng.

-Fik idag min debut som armbåndsproducent! Med noget polysnøre og nogle perler, kan du f.eks. ved at følge denne gode vejledning, knytte søde armbånd uden den store ekspertise!

Ready, set, go....


søndag den 16. december 2012

Bare lidt julestemning...






Julehygge, julelys, juleknas, julemas, julesnot, julesang... alt muligt juletingeltang!
Julen folder sig mere og mere ud - kommer frem når mørket sænker sig, nisser ligger etøjede og skaldede på gulvet...det ser umiddelbart makabert ud, men ungerne elsker dem..derfor bliver de behandlet som de andre "dukker" i flokken...og de får lov! Så må de rettes lidt ind når julen er ovre :)
Vi glæder os til juleferien indtræder...så skal der for alvor jules!