torsdag den 29. november 2012

JU-huuuuu-L



Jeg har NYDT 2 fridage...kigget i butikker i timevis - prøvet tøj - kigget mere - prøvet tøj - kigget mere...
Stået på hovedet i kælderen mellem 1000 kasser for at finde frem til juleguldet, pyntet op og forsøgt at lære lille "første-gangs-gående-nysgerrige pilfinger" at man ikke skal lege med alt pynten. Hvor blir man glad når man genser sit juledims..især er jeg glad for mine nisser fundet i genbrugen..se lige glimmerfyren..er han ikke skøn? De fine Le Klint agtige ophæng fik jeg i fødselsdagsgave..super søde! Luna syntes overhovedet ikke der er pyntet nok op, så hun er igang med at tegne julepynt der skal klistres op allevegne...det har vel sin charme...:)

onsdag den 28. november 2012

STARS....





Er stjernerne faldet ned fra himlen?? For de er da allevegne for tiden. Jeg har altid været fan af stjernen, så jeg er selvfølgelig med på bølgen,,,

Farmorstrik til lille Olivia - Cardigan som jeg fik i fødselsdagsgave, Caroline Flemming sørger for stjerneben til julefrokosterne - Pernille Corydon øreringe og bling bling stjerner fra Føtex - Perlepladehygge.....

torsdag den 22. november 2012

Casual, Cool, COS!

Med en overstået fødselsdag og en fødselsdagsfest der skal afholdes lørdag, når jeg nok ikke at få presset disse fine ønsker ind fra COS. Jeg er nedlagt med sygdom og har brugt lidt tid på at finde nogle favoritter frem...det må så blive ønskerne til jul. Jeg er gået lidt fra at være en mønster/farve-pige til en mere klassisk pige, dog stadig gerne med små uventede detaljer og så skal det helt klart være behageligt og afslappet.

søndag den 18. november 2012

Rema 1000...

Viste jer tidligere en af yndlingstingene fra Friendtex - den fine hue med kvast. Stødte på denne fine kopi i Rema 1000 og søde stømper havde de også i de fineste farve/mønsterkombinationer...endnu engang hurra for at hente kødpølse og rugbrød!

lørdag den 17. november 2012

Et heldigt asen...




Jeg giver min lokale genbrug lidt og de giver mig så meget igen!! Jeg har været utrolig heldig de sidste mange fredage hvor jeg som en fast rutine kører indenom genbrugen for at snage i sagerne. Alle 3 støvler på billedet kommer fra det fantastiske sted: Ecco, økomærke og skind i fineste stand lige i størrelse mig og mand :) Maleriet kunne jeg heller ikke lade stå der - 30 kr. og med så fine farver og motiver. Nu skal jeg bare finde det rette sted til det.
Jeg giver min familie lidt og de giver mig så meget igen! Er heldig at have forældre, svigerforældre og søster der altid er søde til at komme med ting. Svigermor havde stjernen under armen sidst hun var her - lavet af svigerfar - på bestilling fra Svigermor! (med inspiration fra bloglandet selvfølgelig)
Jeg giver min kat lidt og den giver os alle så meget igen!! (eller lidt og lidt...har lige måttet punge ud for en mindre operation i poten :( ) Men som han ligger der salig rullet sammen på det vamsede tæppe..så gir' han blot ved tilstedeværelsen så meget.

lørdag den 10. november 2012

Cozy Cool...




Det er læææænge siden jeg sidst har været aktiv på bloggen...blogpausen er overstået. Der er ikke sket det store i mit liv - børnene er blevet større, dygtigere og måske en smule mere udfordrende, men ellers kører livet videre i det samme spor. Har ikke haft så meget overskud til blog og kreativitet, men jeg griber den lille gnist der så småt tændes og lader mig føre tilbage til bloglivet. -Og forhåbentlig kan denne verden give mig det kreative spark bagi som jeg trænger til.
Til at starte med, vil jeg slå et slag for de nye bukser jeg har købt mig! De er simpelthen så lækre bløde, fine og afslappende - men på den fede måde.
Bukserne er købt hos en lokal forhandler af mærket Friendtex som har mange fine ting i deres kollektion. Huen i uld, angora og cashmere fra samme mærke er også bandt favoritterne!