torsdag den 23. februar 2012

Til Farmor...




Farmor har været sød at sende tøj til Lunas dukke, så vi måtte finde på noget at sende den anden vej også (-og fordrive tiden med, nu da vi har skoldkopudbrud!argh!)..Igen, overrasket over krympepladernes anvendelighed, fik vi skabt både vedhæng, halskæde og magnet..fine sager som mor også har lagt billet ind på, når lysten igen er til kreative udfoldelser! Nu løber nøgen rødspætte rundt og klør, klør, klør over hele kroppen..."moar, sprøjt mig med det der"....håber snart udbrudet stagnerer!!!

tirsdag den 14. februar 2012

Fastelavnsdress in progress...




Selv om familien har været "nede" pga. yngstebarnets mellemørebetændelser, har vi alligevel fundet lidt tid til at være kreative - ikke mindst pga. ønsket om sommerfugl-kostume til fastelavn. Heldigvis har vi haft feriegæst - søde kusine Sofie!(bemærk iøvrigt Sofies fine ring lavet af dimser fra dåsesodavand) Hun gav en hånd med pyntning af vinger og har været en skøn "legeonkel" -tak! :) Vi har også fået lavet lidt ekstra "lir", nu da pap, lim og dims er fremme. Små sommerfugle til at sætte på lærreder og en fin maske (for det har de også i mgp :-) )
Nu mangler jeg bare at montere resten af de små sommerfugle på skørt og så er kostumet klar til fredagens tøndeslagning!

lørdag den 4. februar 2012

Tanket op...

Utroligt hvad en enkelt nat uden børn kan gøre for ens energi og overskud!! Jeg har været helt nede, Morten har været nede, Olivia har været nede med mellemørebetændelse, øjenbetændelse, tandfrembrud og udslæt...en uanmindelig ondsindet cocktail!!!
Blev nødt til at kaste håndklædet i ringen efter 3 uger med få timers søvn og bede moar om hjælp. Så de hentede det pistne barn, mens det store barn blev hentet af farmor (håber hun også nyder godt af, at mor og far igen har lidt positivt overskud at dele ud af)

-På med nyt sengetøj, kaste en i hver sofa, bestille pizza og læne sig tilbage med wordfeud og x-factor i fjerneren, sove til 9.30, stå op kl. 11, spise lækker brunch...og være klar til at familien igen skulle samles. Det må vi simpelthen gøre noget mere, for det har da godt nok givet alle modet tilbage!!