mandag den 31. oktober 2011

H&M Love...




Efter en skøn dag med Tine og Anna, fik vi shoppet en lille smule...(til børnene selvfølgelig)!! Tror snart jeg må ud og ha' en mor-tur med ting-kun-til-mor i poserne. Eeeelsker H&M for deres enkle basic tøj til billige penge. Anna fik flashet den pink cardigan på turen, så den måtte med Olivia hjem også! Joggerne er bare SÅ bløde og fine i snittet og jeg glæder mig til at se den frække lille blerøv med flæser :-)

mandag den 24. oktober 2011

Sikke en dejlig weekend!



Denne weekend har været proppet med skønne oplevelser og hygge! Besøg fra det københavnske, en tur i cirkus, farmor og farfar på visit med cupcakes og BUM, BUMMELUM...den skønneste vamse af en striktrøje som sidder lige som den skal!!...nej, ikke til børnene, men til MIG.. Hvor er du go' med pindene svigermor! Vi har været til fødselsdags/halloween komsammen hos mine forældre og så har jeg lige fundet en pakke i legehuset med min fødselsdagsgave (på forskud) og varme gummier til Luna fra mine forældre...så lækkert! Så kan jeg rigtig komme ud og trave i den danske vinter og stadig ha' varme og tørre fødder!

torsdag den 20. oktober 2011

Lækre striber på udsalg...

Jeg drages af striber af alle slags...på min jagt efter huer til børnene fandt jeg denne fine fra Racing Kids på tilbud..super sød model! -Og en lækker Mini Nümph cardigan sat 250 kr. ned! Så må de hoppe i striberne, om de vil eller ej...

mandag den 17. oktober 2011

Jelly Beans & nostalgi


Er meget fristet af en kæmpe pose blandede Jelly Beans..hvor fine og dekorative ville de ik' lige være i et stort glas??. Har fundet denne side hvor man kan købe en masse forskellige varianter - eksempelvis rigtig fine gaveæsker til en anderledes værtindegave. Kan huske chokoladecigaretterne, muslingeskallerne med bolchefyld og evighedskuglerne der ikke længere findes på hylderne? Hvilket slik husker du?
Kig evt. ind her for at finde frem til en masse forskellige nostalgiske lækkerier.

fredag den 14. oktober 2011

En familiefavorit...

En af familiens absolutte favoritter...æggerouladen! Den er hurtig og nem at lave, fyldet kan varieres og så smager det bare så godt! Vi plejer at servere en god blandet salat og ristet rugbrød til - er også en rigtig fin idé som forret.

Roulade:
4 æg
125 g. mel
1/2 l. mælk
salt,peber

Fyld:
Skinkestrimler
Peberfrugt (rød, gul)
1 Løg
Pikant ost

Ingredienserne til rouladen blandes og hældes i en bradepande med bagepapir - bages v. 200g. til overfladen er gylden. Fyldet svitses på panden og osten røres i. Smøres på æggebunden og rulles!

God appetit..og god weekend!

tirsdag den 11. oktober 2011

Endnu et grødhoved!


Så kom der endnu et lille grødhoved op over sengen :-) (Olivia til venstre og Luna til højre - begge 6 mdr.)Forstørrelserne på lærred har vi fået lavet hos Sumopix og er super tilfreds med resultatet. Har aldrig ladet mine børn blive fotograferet hos fotograf (kun i dagpleje og børnehave). Syntes dagligdags øjeblikke er meget smukkere, upoleret og naturlige!

mandag den 10. oktober 2011

Stjernemad!

"Luna skal jeg smøre en rugbrød til dig?"
"Neeeeej!!"
"Skal jeg smøre en stjerne-rugbrødsmad?"
"Jaaaaa!"
Der skal såmænd ikke meget til at forvandle kedelige klemmer til stjernemad og lidt fantasi kan få de små til at spise (næsten) alt!

søndag den 2. oktober 2011

Jeg er bidt af en moden tomat!


 Eeeeelsker tomater i alle afskygninger og kunne snildt spise det til alt! Heldigvis har jeg en fast leverandør (svigermor) af lækker hjemmegjort tomatguf. Skal prøve at lokke opskriften ud af hende, for en kødsovs smager altså ikke længere så godt uden de hersens tomater! Trods stadig underskud på søvnkontoen, har vi i denne weekend været aktive i haven, men kan man andet i det fantastiske vejr. Svigermor -og far kom med hjemmebagt brød og kage. Farfar opdigtede kreative historier og blev hundset rundt med i Lunas leg, farmor tog arbejdshandskerne på og fik slæbt pinde ind til vores skur-projekt og jeg fik lidt tid til at ordne lidt indenfor. Skønt med hjælp! Jeg nåede også forbi genbrugen og spottede en lækker, vamset uldsweater som blir' god når kulden pludselig snart rammer. I morgen skal jeg have Olivia med til kranio sakral behandling..er virkelig spændt på, om det så er noget der kan hjælpe os allesammen!!!