mandag den 30. maj 2011

Helbredt?

Har før nævnt vores lille øffer, Olivia. Hendes urolige aftener og meget utålmodige og opgivende forældre, men så tog jeg en tur til kiropraktor og det viste sig at der sad en nakkehvirvel i klemme. Den kære kiropraktor fik med den mest kærlige og blide berøring sat den på plads igen. Vi var idag ude til opfølgning og har endnu en tid tilbage, men så ser det meget lyst ud derfra...vi har de sidste par dage haft et par virkelig behagelige aftener uden øfferi! Thank God! (hun er nu også blevet meget gladere for at ligge på maven, men det var der så en grund til, at hun bestemt ikke ville før)

fredag den 27. maj 2011

Sort/hvid til baby og farverige cupcakes





Var igår på barselsbesøg og havde lavet et sort/hvid-baby-ophængskit - tegninger som er lamineret og klippet ud, påført en karabin og snor så den kan hænges mange steder.
Ellers tog jeg skridtet ud i cup-cake verden, købte mig fattig i tilbehør og hyggede mig med barndomsveninde. Det blev til en masse fantasifulde kreationer, især mandens..der lige skulle prøve da han kom hjem fra arbejde...har vist ikke hørt om begrebet "to overdo it"

mandag den 16. maj 2011

En ny uge...


Weekenden er igen forbi inden man får set sig om, klovnerierne er lagt på hylden og den praktiske, rutineprægede hverdag er igang! Vi har fundet ud af, at måltiderne bliver en anelse sjovere og den idéforladte rugbrødsmad en smule mere inspirerende når man påfører en klovnenæse - dog må man beregne lidt ekstra tid ved bordet!
Nu sidder jeg med svigermors kage, en kop pukka fennikel te (anbefales) og ruster mig til ugens forløb. Jeg har nu bestilt tid ved kiropraktor og håber at dette kan give vores lille Olivia lidt mere ro til aftenen. Hun er dog ikke så højtråbende længere, men vender og drejer og øffer i mange timer inden søvnen får fat. Sundhedsplejersken mener hun er en smule stiv i nakken, så måske det er årsagen til vores aftensirene.!!??

torsdag den 12. maj 2011

Converse tilbud!

Nu har i chancen for at få fingrene i disse nye taskemodeller fra Converse til en helt speciel bloggerpris:

Stars and stripes: (rød eller blå)
Stor model : før 449,- Nu 249,- (45*54 cm)
Lille model: før 349,- Nu 149,-  (26*22 cm)

Brug evt. den store som pusletaske, strandtaske eller shopper.

Med nitter: (sort eller sand)
Taske med klap: Før: 449,- Nu: 249,- (36*28*11 cm)
Med lomme: Før 449,- Nu: 249,- (36*22*31 cm)

Send mig en mail, hvis du er interesseret!

mandag den 9. maj 2011

Farvelast...







Hej, jeg hedder Majken og jeg er farveafhængig!
 Den gør bare noget den der minty farve, drager mig til sig! Dette var blot et lille udpluk af mit minty univers - dog har jeg enkelte andre farver i hjemmet---det skulle jo nødig tage overhånd..hmmm..
Har du en farvelast?

fredag den 6. maj 2011

Shopping og skøn post...



Lillepigen og mig havde en skøn dag igår sammen med "tvillingen" Anna og hendes søde mor, Tine - skønt at komme lidt ud og trille med vognen, drikke iskaffe og sludre..og så var det jo heller ikke så tosset at der var lagersalg hos Olgas Oldebørn i Aalborg, hvor vi også stødte på Maiken og lille Agnes (imponerende hvordan de 2 damer kan håndtere at amme i en slynge!!) Man kan nå at kigge forbi lagersalget indtil d. 14.

Jeg tog chancen og bestilte sandaler til Luna over nettet hos dansk designede, by Kier. Og heldigvis passede målene med det angivne skema på siden. De har mange fine børnesko til gode priser og findes i både smalle og brede modeller.

Jeg er så glad for at posten stadig har lidt at lave - det er jo efterhånden ikke mange breve man får mere. Skønne kollega, Lisa sendte mig en fin lille hæklet ugle som nu pryder min pusletaske - hvor er det rart med sådanne overraskelser!

tirsdag den 3. maj 2011

Dr. Jekyl / Mr.Hyde

Allerede 6 uger gammel...jeg har lige flyttet str. 56 ned i kælderen og fundet 62 frem - igen, masser af ubrugt tøj! Det eneste jeg rigtig har brugt er bodyer og leggins. Herhjemme kører barselsrutinen - op om morgenen, stor pige afsted til børnehave, hjem og spise morgenmad, i bad og så ordne alt det praktiske inden det er tid til en lille lur på sofaen mens lillepigen sover. Om dagen sover hun fint,er i godt humør (begyndt at smile) meeeen når det blir' aften..!!!! Hun transformerer sig til et lille babymonster der kun er til for at chikanere forældrenes aftentid sammen. Det er rigtig svært ikke at blive møgirriteret med tårer ned ad kinderne.. Vi tror hun har en slags aftenkolik - hun skriger i flere timer og kun hoppen på fars lår kan stoppe sirenen. Hun har fået 3 gange zoneterapi men uden den store effekt..nu håber vi bare snart det blir' bedre!!