mandag den 28. juni 2010

Du kan stadig nå det!

økologisk,
Du kan stadig nå at deltage i min give away om 3 pakker valgfri økologisk PUKKA te fra økoshoppen.dk. Jeg trækker vinderen onsdag d. 30. juni.

søndag den 27. juni 2010

Fra vundet give away

For længe siden var jeg heldig at vinde en give away hos pyntemynthe & mor - en herlig stak stofrester som fluks blev sendt afsted til mormor med ønsker om forvandling til bla. disse sommerbukser som er blevet rigtig fine m. hængerøv...nu venter jeg på en vest som nok snart dukker op :-) Ja, jeg har jo ikke selv en symaskine (bruger jeg som undskyldning)Hurra for skønne bedsteforældre!!

torsdag den 17. juni 2010

"Sikkerhedsarmbånd"

Så har eleverne på skolen igen været kreative på genbrugsholdet og fabrikeret de fineste armbånd lavet af sikkerhedsnåle med påsatte perler. De kan varieres i et væld af farvekombinationer og passer skønt til sommerens outfits..(ellers sætter de ihvertfald lidt kulør på den sommer vi ikke har fået endnu)

mandag den 14. juni 2010

Meet Mr. Rabbit...

Jeg er blevet helt hooked på det med at lave hjemmelavede kort, så nu er der blevet produceret et par forskellige varianter i serien " Mr. Rabbit" :-)

torsdag den 10. juni 2010

Se hvem der snart kommer...

Ham her...Fister, som han allerede er døbt, kommer hjem til os og bor fra uge 29. Ihh, hvor hele familien glæder sig. Fister er en Maine Coon killing og bliver til en dejlig stor bamse...dog har jeg stadig alle mine bekymringer i baghovedet : splitter han nu det hele af?, lugter der af kattetis og pølle?, fælder han over det hele?..meeeen, når jeg ser billedet, så forsvinder det hele...det skal nok blive godt! Luna render rundt med et krøllet foto af ham og glæder sig rigtig meget til at få en lille legekammerat.

søndag den 6. juni 2010

Weeeekend...




Så er weekenden ved at være forbi, men vi har rigtig hygget os med den nyopsatte KÆMPE trampolin (fundet ud af at knibeøvelserne ikke har været tilstrækkelige, Luna har fjollet rundt i genbrugsfundet - prinsessekjolen, og jeg har fået sat mine nye loppestager på bordet..overvejer stadig at køre ud efter hele serien - syntes virkelig den er fin!

lørdag den 5. juni 2010

Genbrugsguf

Det er godt nok blevet svært for mig at gå forbi en genbrug..hold op hvor er der mange dejligheder derude blandt gammelmandslugt og skrammel. Igår fik jeg hele 2 poser fyldt op med bla. denne flotte dug (som desværre var for kort til mit bord) så nu skal tænkeren sættes igang - hvad kan den så blive til? Igen fandt jeg lækkert stentøj i yndlings-turkis-farven og sød lille stage med lyslilla blomster. De 2 "prinsessedragter" vagte også stor, stor glæde..hun sprag i dem med det samme og løb ud til spejlet "det er bare mig - prinsesse" sagde hun..og dragten forblev på, da vi igår aftes drog til fødselsdagsfest!

AWARD

Jeg har fået en award af cslyngaa..1000 tak! Takketalen skulle indeholde 7 ting om mig selv og jeg skal give den videre til 5 nye velfortjente prisvindere.

Om mig:

1. Jeg ELSKER lakridspiber (dem med pink krymmel selvfølgelig)De har en kasse i Fakta til 30 kr. :-)

2. Har tusindvis af drømme og idéer, men får aldrig taget mig sammen til at føre den ud i livet.

3. Har alt for lange hår på benene - glemmer det simpelthen!

4. Kan ikke undvære min morgenostemad m. marmelade

5. Bliver høj af at synge

6. Overvejer at anskaffe familien en Norsk skovkat, men kan ikke beslutte mig?? For mange hår?, tømme kattebakke, kløer i møblerne og skal man så lave et voiliere??

7. Elsker at dovne - kan sagtens ligge på ryggen en uge på strand...ahhhhhh

Awarden deler jeg ud til følgende bloggere som inspirerer mig:

1. Hunch - elsker hendes stil og indretningssammensætninger
2. Moster girafisk - fordi hun er SÅ stædig, perfektionisktisk, sød og gennemførende.
3. Frøken garsdals lykke - Fed stil og flotte billeder
4. Talula's finurligheder - Fordi vi bliver kørt op over de samme ting
5. Æblekind - Fordi hun var så sød at vise mig hendes fødder :-)

torsdag den 3. juni 2010

Kedsomhed??

Hvis du keder dig lidt (evt. på jobbet) så er her en idé!

1. Find nogle gamle fluer (selvdøde - i vindueskarmen eller i en af skufferne)
2. Læg dem i solen så de tørrer helt ud, sådan en times tid.
3. Når de er godt tørre, så skal du bruge et stykke papir og en blyant, og lad fantasien køre. (husk at vaske fingre, når du er færdig