tirsdag den 27. april 2010

Stofarmbånd

Min kære kollega, Lisa har fået syet nogle stofpølser, og nu kører det bare. Vi har haft mange problemer med de hersens armbånd, men nu har vi fundet tricket til at vende pølsen, endda med anoraksnøre indeni..yes, yes...så nu nørkler jeg med at lave små armbånd...de er så fine at have med som værtindegaver! Jeg har vundet en give away hos hende her, så nu skal jeg måske igang med at lave armbånd i retrostoffer og andet guf :-)

fredag den 23. april 2010

Give Away

Så er det på tide at komme med en forårs-Give Away..gå varmen i møde med en farvestrålende clutch fra MiaoW, sponsoreret af www.dottiedoo.dk I kender reglerne for deltagelse:

1 lod: Kommentar
2 lod: Kommentar + fast læser
3 lod: Kommentar + fast læser + link til min give away

Vinderen vælger selv farven! Udtrækkes 23.Maj

onsdag den 21. april 2010

Tiger vs. Scherning



Skulle lige ind til byen og hente de SCHERNING øreringe jeg har ventet på siden jul..fik de skønneste rav-perle-øreringe og et par gule keramik til at pryde min samling..elsker dem!..(også de blå ugler som mor gav mig i "påskeæg") men, men, men..der på vejen lå Tiger og struttede med alskins farverige løjer udenfor..YES! Jeg har jo fulgt med her på bloggen og set de herligheder I har fået slæbt med hjem..jeg fik heldigvis også fyldt kurven med godt-humør-givende ting (ihvertfald bliver man glad for en stund!)..skynd jer forbi Tiger'en..der var så mange, på det tidspunkt, brugbare ting udover disse som jeg på en eller anden måde fik sorteret fra, men som stadig ligger der og oser af "tag mig med"

søndag den 18. april 2010

Glad af is, øko-dag og omvendt hjelm!




Weekenden startede med en god nyhed! Spis og bliv glad artikel..Denne artikel indeholdte sørme Ben & Jerrys Chunky Monkey..og den brændte sig i den grad fast..blev bare nødt til at smage..og så de der chokoladestykker formet som små bananer..aj, aj...blev nødt til at køre "jeg gir', hvis du henter" tricket, og det virkede..5 min. efter stod Chunky Monkey på mit bord - ikke helt så indbydende som billedet i bladet, men det smagte HIMMELSK!
Idag har vi været til Øko-dag og set køerne komme på græs - en virkelig hyggelig familie/venne-dag med masser af nye oplevelser for de små..dunsten af ko sidder stadig i mit tørklæde og hår! Resten af dagen har Luna tilbragt med omvendt hjelm i en jogger - utroligt så lidt der skal til for at more dem, og så lang tid de kan beskæftige sig med at tulle rundt med en vogn :-)

fredag den 16. april 2010

Cupcake mania!

Der er bare noget over cupcakes..ikke fordi jeg spiser mange af slagsen, men er total forfalden til alle de søde cupcake-ting de laver for tiden..måske er det bare farverne!? Fandt de fineste lysestager som helt sikkert skal på fødselsdagsbordet, en lille lipgloss (som godt nok var noget mindre end hvad jeg havde forestillet mig) og en dåse med plastre. Først nu, da jeg sidder og udformer dette indlæg, får jeg øje på at der står "prize inside"...uhh, en gave...og det var så det lille søde klistermærke :-) Dåsen er bare så fin og skal nok fyldes op med almindelige kedelige plastre når de andre er brugt op! Har sagt til Luna at de ikke er til at lege med, men først kommer frem når man har slået sig..ved ikke helt om det var dumt!
Tingene har jeg bestilt her www.butiknø.dk

mandag den 12. april 2010

VIP treatment

Denne solrige søndag sneg vi os ind som VIP i Aalborg Zoo. Lille-veninderne Luna og Emma havde deres mødre med (mens fædrene var bortrejst til Dizzy Miss Lissy koncert i Kbh.) og heldigvis havde Emma en faster der arbejder i Zoo. Vi kom derfor "behind the scenes", børnene fik lov at røre ved dyrene..og næsten fodre den KÆMPE elefant med gulerødder, men den var vist liiiidt for stor til at det var så sjovt..så kan man bedre håndtere mini skildpadder, maddiker og øgler.
Ærgeligt at vi ikke fik samlet Lunas sutter - vidste ikke at der var et suttetræ i Zoo, men dem må vi have med næste gang. Er så småt begyndt at tænke over gode idéer til hvordan sutterne på en god måde kan forsvinde.

lørdag den 10. april 2010

Ugler


Så har vi endelig fået de fineste ugletørklæder hjem fra Levinsky..jeg har gået og ventet dem længe, for syntes de er super fine med deres pallietøjne og ponponer rundt kanten, og så er farvekombinationen rigtig fin...se dem på www.dottiedoo.dk under Levinsky.

fredag den 9. april 2010

Vi kæmper imod..




Det småfesne lyserøde badeværelse med klinkemalerierne er så småt manet til jorden og vores nye badeværelse står klar! Men vi kæmper stadig imod - det her lille badeværelse har fra første nedbrydningsdag givet os grå hår, tårer og kostet os ekstra. Det startede med en oversvømmelse i kælderen der ødelagde alle de nøje udvalgte (og selvfølgelig på tilbud) møbler, en rørskade der var skyld i, at vi måtte banke hul i muren både i vores gang og i kælderen, vores glasdør sprang i millionvis af stumper og ødelagde vores 3 lags maling i loftet og nogle af klinkerne og vi har stadig problemer med glasdørene der ikke vil blive hvor de skal, vandet i badet er ikke ret varmt og toilettet hænger for lavt!!!! MEN...jeg har efterhånden lært at elske vores toilet trods alt.

søndag den 4. april 2010

Farmors russere


Påsken er godt igang og vi hygger med venner og familie til gode frokoster. Jeg har haft gang i bagværket og skabt farmors russere på ræd og række, pakket i glas til værtinderne rundt omkring. De kan varmt anbefales til en god kop kaffe, og man kan variere indholdet efter smag - mandler, pistacienødder, solsikkekerner mm.
Jeg var til en rigtig dejlig påskefrokost med tøserne jeg mødte på handelsskolen - vi medbragte hver især retterne og vores lod var salat og frikadunser. Jeg lavede en couscous-salat m. mandelflager, stegte tomater, rucola, feta, kapers, løg, citron og mynte - en lækker anderledes etnisk salat der smagte godt til de andres medbragte herligheder - lam, laksetimbale, rugbrødslagkage, muffins..NAM! Nu venter vi på spændt på morgendagens familiefrokost, og hvad den kan byde...glasset med farmors russere står parat!

Hermed opskrift:

250 g. sukker
2 æg
piskes sammen...

125 g. margarine (blødgøres)
375 g. mel
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. vanillesukker
ca. en kop solsikkekerner el. andet

ælt massen til 6 pølser - 3 på hver plade, bages v. 200 g. til de er lidt faste, tag dem ud og skær i stykker på ca. 1 cm. sæt i ovnen igen v. 175 g. på siden til de er lysebrune.

Rigtig god fornøjelse!

fredag den 2. april 2010

Pop Op


Jeg elsker at lave ting og sager sammen med Luna..denne gang fik vi til opgave at lave et fødselsdagskort til Oldemorfar. Huskede, at jeg engang i en udgave af "Vi Forældre" havde set og læst om "pop op" kort og hvordan man nemt kunne lave disse.. Det var ganske enkelt. Fold et papir (lidt kraftigt) på midten, klip to klip op i hver side (med mere end 1 cm. afstand), buk den anden vej og klister udklip, tegninger osv. på "pop op pindene".. en hyggelig ting børn i alle aldre kan være med til..de større børn kan måske endda lave en pop op bog..