søndag den 28. februar 2010

Så kom den hjem til mig!


Jaaaa...så kom 2. del af forårsvarerne hjem, og jeg flåede kasserne grådigt op! Yes, der var den! Den taske jeg havde ventet på siden jeg bestilte varerne. Og jeg syntes egentlig også den ser tæske godt ud i entreen, smidt på frisørstolen som jeg var heldig at finde på et loppemarked. Tasken fra maanii by Adax kan fåes i vores shop www.dottiedoo.dk

fredag den 26. februar 2010

2 et halvt -og afvænning


Vi kan snart ikke trække den længere..vi biver nødt til at begynde på projekt "næsenussekluds-rehab". Luna har været saglig forbruger af stofbleer siden hun var ganske lille, først startede det med at den bare skulle være der ved siden af, men nu skal hjørnerne op i næsen, og jeg er ved at få pip af tilsnottede stive klude der ligger overalt, for når de bliver for brugte smider hun den og daffer ind efter den næste rene på hylden. Det er ikke sådan at hun render rundt med den konstant, men når hun er træt, pyldret eller skal sove, så er den der...i næsen! Om et halvt år skal hun starte i børnehave, og vi vil gerne have næsenussekluden lagt i glemmebogen inden da..for tænk nu hvis hun ville blive moppet! Ved ikke helt hvordan jeg skal begynde denne afvæning..en kold tyrker?? Er der nogle mødre derude med samme problem, eller som har oplevet lignende? Hjælp!

torsdag den 25. februar 2010

Lavpris shopping


Efter at have tilbragt adskillige timer foran skærmen igår, trængte jeg til at komme lidt ud kulden og få ny energi til sjælen..og så kunne man da tage en lille tur ned i byen og se om man kunne være så heldig at finde noget til ingenting - jeg var heldig! I Føtex fandt jeg make-up bokse i klar akryl..nu er der bare styr på farveladen! Og de lækreste håndklæder fra Mette Ditmer, der passer perfekt ind på vores nye badeværelse (som jeg nok skal flashe senere). Hos Vero Moda have de en skøn afslappet hættetrøje med striber (elsker det farvede bånd i nakken der lige titter frem) og sidst men ikke mindst, flotte grafiske sokker - 3 par for 60 kr.
Så kan man styre sig lidt igen!

onsdag den 24. februar 2010

Så vælter det ind igen...


Så skal tempoet sættes op igen - nu er de første forårsvarer begyndt at komme ind ad døren, og vores lille familie, eller ihvertfald moren og faren, går i stress-mode. Der skal pakkes ud, sættes på hylder, tælles op, tages fotos, lægges på shoppen, beskrives og laves reklame...Lige når pakkerne kommer ind ad døren, får man..ihvertfald som kvinde, stillet sine shoppinglyster..man føler jo at alle varerne er til én selv. Nogle gange må man kalde ham der frem der sidder i hovedet, som siger "nej, det er ikke til dig, den har du ikke brug for, du har så mange". Det virker for det meste! Men jeg går og venter på en fed sag fra maanii by Adax som kommer i næste uge..den har jeg lovet mig selv :-)

lørdag den 20. februar 2010

klip og klister


Den unge, friske pige på mostergirafisk er fyldt 25 år, og jeg ville dække op med et lille fødselsdagsbord - fandt alle mine blade frem og begyndte at dække op...kan anbefales - det er yderst meditativt!

Se hvad JEG har lavet :-)


Nu kom der endelig et produkt ud af den idé jeg ikke selv har skabt, den stofpølse jeg ikke selv har syet..(men klippet til), og "knapperne" jeg ikke selv har købt..men det sidder på mit håndled og det er mig..og kollega, Lisa der er gået rundt fra post til post og fundet hjælp til udførelsen af dette armbånd. Men NU kan vi det, og I vil se armbånd blive spyttet ud herfra :-)

onsdag den 17. februar 2010

Fastelavn


Fatelavnsvirvaren er over os..traditionerne skal igen følges, børn have penge i bøssen (nu om dage helt uden at synge :-( ) og presset mor må i sidste øjeblik som sædvanlig finde på en udklædning. Heldigvis har jeg en kollega med en lidt ældre pige, så der var lige en bamsedragt på loftet til fri afbenyttelse. Så kan man med misundelige blikke følge alle de kreative mødre på bloggen med fine hjemmelavede dragter..godt gået..er sgu imponeret over at i orker!!! Mormor kom forbi med fastelavnsboller som Luna hjalp med at pynte..kan man se hvilke??

Brugsanvisning, IKEA, mænd...


Morten og jeg har været en tur på modemesse i København i weekenden for at se den nye kollektion af tasker og skindvarer..vi glæder os allerede til foråret og nyt liv på webshoppen. Vi fik heldigvis lige 15 min. til at løbe gennem IKEA og gribe en taburet i farten. Vi syntes det er på tide at Luna kan stå og hjælpe til ved køkkenbordet, men havde dog ikke forestillet mig hvor mange ting der nu kan pilles ved..oh goood..men man må ovebevise sig om, at det er en ny verden i nye højder der gavner og tilfredsstiller den lille nysgerrige.
Morten og Luna påtog sig ivrigt opgaven om at samle taburetten..uden brugsanvisning selvfølgelig, og den måtte skilles, vendes og drejes utallige gange..til sidst hentede luna lænestolen og satte sig utolmodigt ned og så på...dog gav hun sejrsherren et vinderkys til sidst!

tirsdag den 9. februar 2010

GIVE AWAY



Det er åbenbart rigtig populært med give aways her på bloggen, så det må jeg også hoppe med på.
Jeg giver et armbånd lavet i filt og traktordæk, et par ørestikkere m. glassten og en glasperle og et kort. Gaven udtrækkes når jeg har nået mit mål på 20 faste læsere.

Reglerne er:

1 lod: kommentar
2 lod: kommentar + fast læser
3 lod: fast læser + link

skriv venligst hvor mange lodder i deltager med.

søndag den 7. februar 2010

Jeg blir' jo nødt til at teste dem alle...


Jeg fik jo denne hersens herlige 100 forsk. muffinsbog i fødselsdagsgave, og nu bliver jeg jo nødt til at teste dem alle - derfor er familien velvilligt indlagt til muffingilde i weekenderne..nu er der kun 97 opskrifter tilbage...Ellers har vi her i familien fået øjnene op for glæden ved tedrikkeri. Førhen var det kaffe, espresso og latte der blev produceret, men vores vældige maskine er itu, så nu har vi kastet os ud i teverdenen. Jeg kan på det varmeste anbefale den økologiske te fra Pukka, den har sjove varianter og smager af friske råvarer. teen kan købes på økoshoppen.dk

UDSALG!


Jeg har fået min udsalgspakke fra nordhjem.dk..fik alle disse dejlige sager for under 300 kr. - En lækker stofhalskæde m. uglevedhæng og perler, en lille fin rødmønstret skjorte/tunika til Luna, en dejlig sommerlig "glasbærer" som jeg har tænkt mig også at bruge til krydderurter mm., en blomstret liberty-agtig skjorte/tunika til mig, skønne små fugleborder til at pynte bordet med og sidst men ikke mindst 3 skæve og skønne engle.

lørdag den 6. februar 2010

Cykelslangering


Så fik jeg kreeret en fingering lavet af cykelslange, med lidt hjælp fra gode kollegaer..ventilen er savet af og der er limet en klar sten i. Der er gang i den i vores kreative værksted på skolen hvor jeg arbejder, så håber snart jeg får lavet nogle tasker af traktordæk.

torsdag den 4. februar 2010

Puste grise op!


Den er SÅ GRIM! - og sjov. Der bliver i bogstaveligste forstand pustet grise op hjemme hos os..

tirsdag den 2. februar 2010

Flyvende farmor



Det skulle ikke tage farmor ret lang tid om at lave dette flotte sengetæppe til dukkesengen. Blev nød til at sætte den ind i stuen, for jeg syntes bare den er så pæn!
Ellers er jeg, som de fleste andre, taget tidligere hjem fra arbejde pga. snekaos og vil hygge mig lidt med noget te og blade - føler mig så heldig over at ha' fået det flotte sengetøj fra Sebra med ved bestilling af "Vi forældre" til favorabel pris.