søndag den 31. januar 2010

Sikke en forestilling!



Jeg har været indlagt til dukketeater denne weekend! Meget hyggelige og fantasifulde forestillinger. Til sidst døde forestillingen dog lidt og Luna fandt ud af, at dukketeateret var genialt at lægge hovedet på...og se lidt tegnefilm i stedet for.
Jeg drømmer om et hjemmelavet et af slagsen når engang tiden melder sig, med hjemmelavede dukker og det hele, men indtil videre må vi nøjes med..det ellers også meget praktiske transportable fra KREA.

fredag den 29. januar 2010

Ventende projekter




De næste par projekter der ligger i støbeskeen...et par fine lysestager af kokosskaller og filtede sten. Ved ikke helt med stenene..var jo igennem filthelvede for nogle dage siden, men måske jeg prøver!

søndag den 24. januar 2010

Skulle bare lige kigge efter en voksdug!

I bliver nødt til lige at se disse dejlige engle, jeg tilfældigt kom forbi, under min surfing på nettet.
De er sipelhen skønne....og det allerbedste...de var sat ned fra 100 kr. til en flad 10'er....ja, tak!
Der er det vildeste UDSALG på nordhjem.dk...tjek det ud!

Det tager da sin tid...

Mig og en kollega skulle være krea en dag efter arbejde, og havde købt ind til det helt store armbåndsmageri, meeeen det gik ikke helt efter planen. Hvordan vender man vrangen ud af en stofpølse på en halv centimeter??? Vi prøvede med strikkepind, men den prak bare hul i stoffet..nu er vores projekt lagt lidt på is, men det skal nok blive til et eller andet! Men jeg fik da prøvet for allerførste gang, og med kyndig vejledning, at filte..det er da ikke bare lige sådan at gøre. Havde inden jeg begyndte planer om et sæt "krukker", men syntes lig'som pludselig den ene var riiiigeligt.

onsdag den 20. januar 2010

ORIGAMI - ORIGAMI

Uroen med de tålmodigt foldede traner fik jeg da Luna blev født, og den har sin plads over hendes seng. Morten og jeg lånte en bog på biblioteket..endda i børneafdelingen, om hvordan man let folder origamiske væsener, da jeg havde sat i hovedet, at Luna skulle have nogle søde ophæng, men vi måtte simpelthen opgive, hvis ikke vores forhold skulle ødelægges inden fødslen! Heldigvis kom super-Tinse forbi (www.mostergirafisk.blogspot.com) - og vip, vap, vup..så var der foldet et par traner...ja, ja..nogle har det bare i sig! og så da dagen kom hvor Luna blev født havde hun kreeret denne uro, og jeg ELSKER DEN!
Efterfølgende legede vi med tanken om små trane-øreringe og hun foldede nogle imponerende mini fugle, som jeg forsølvede og satte på krog!


Jaaaaa, tulipantid! Jeg elsker de sprøde tulipaners lysende grønne farve og de fantastiske kulørte blomster..og idag er der lidt tid til at tusse rundt herhjemme og nyde dem. Luna er syg! Og mens hun forhåbentlig får sovet feber og hoste lidt væk, er jeg kommet ud af tigerdyrets verden og er sneget mig ind til computeren.
Fik lyst til at vise vores spisebordslamper lavet af gamle nilfisk-støvsugertoppe..Morten fik den ene af en mand han har arbejdet for, og den anden var han heldig at finde på lossepladsen, så han kunne lave en makker.

søndag den 17. januar 2010

Idag har vi hygget os med fingermaling - jeg må indrømme, at jeg lidt med vilje har gemt det lidt væk, da jeg blev ved med at se maling i hår, loft, på gulv..overalt! Men barnet skal jo have lov at udfolde sig! Det startede da også meget pænt og forsigtigt med én finger i malingen og forsigtige streger på papiret, men så tog kreativiteten en drejning og hele hånden skulle pludselig i bøtterne og hele hånden gnide frem og tilbage...havde håbet på at kunsværket kunne bruges et sted på væggen, meeen det hele lignede en stor gang tynd prut, og papiret var alt for vådt til at kunne hænge sammen. Dog var faren mere tålmodig og kreerede stjerne, måne og hjerte i små prikker.

fredag den 15. januar 2010

Mere gammelt..




Vi manglede desperat et lille sofasæt til vores "pejseende", men også pengene til det, så jeg kom tilfældigt forbi genbrugens butiksvindue og så dette sæt..400 kr. + 50 i levering, så var den hjemme!
Den gamle røde isspand er købt på nettet - camillasfund.dk og dåsen var en gave..
Peanutanden og den lille slikskål er ligeledes købt på ovennævnte adresse.


Mit strikketøj har fået opholdssted i en gammel picnickurv...og med det, mener jeg virkelig opholdssted! Jeg er en torsk til at strikke - har først sidste år fået det genoptaget, siden min bedstemor lærte mig det for 20 år siden. Jeg gik igang med mit første projekt ( et halstørklæde)..lige ud ad landevejen, men må indrømme, at jeg blev nødt til at købe nogle hæklede blomster til at skjule de huller der dannede et kaotisk mønster hele vejen op.

Gammelt guld

Jeg elsker at mikse gamle fund med nyt..jeg køber det meste over nettet, men enkelte gange får jeg tid til at kigge rundt omkring i de forskellige genbrugsbutikker. vaserne/lysestagerne er købt på et "hurlumhej-marked" på vores sommerferietur til Læsø.

søndag den 10. januar 2010

Svampeparade

Så fik vi udnyttet weekendens perler - med lidt tålmodighed fra både mor og datter - kreeret denne svampe-dingenot, som har fået lov at hænge i Lunas vindue...

Weekendhygge...

Så blev det endelig weekend og syslerierne fik frit spil. Den kælketur vi have truet med at tage på masser af gange, blev endelig realitet - og det var SÅ hyggeligt, indtil luna tog et styrt med snotten i sneen - hjem! Hvem havde troet det var så rart at fise rundt i skiundertøj..håber ikke vi få uventede gæster! Ellers fik mor fundet fødselsdagsgaven frem - en opskriftsbog på lækre muffins i alle afskygninger, og jeg valgte at hoppe på en chokolade m. kanel-mufin og en skinke/cheddarost-muffin....begge til stor begejstring for hele familien! Opskrift følger senere...
De store perler blev slæbt ud fra sit skjul på øverste hylde og planen var..efter Lunas mening..at vi skulle lave en kamel..meeeen den var altså svær at få frem på pladen, så jeg forhandlede mig frem til at lave et par svampe, som jeg har planer om skal blive til et fint lille ophæng... Det færdige resultat følger...

onsdag den 6. januar 2010

Luna har en fantastisk oldemor der strikker fine sager. I julegave fik Luna denne Cirkelinetrøje med små Cirkeliner hele vejen rundt forneden med påsyet hår - den er SÅ sød!
Sød hue fundet af mormor på julemarked. Glad på den ene side og sur på den anden. Plejer at vende den efter morgenhumør, så vores dejlige dagplejemor kan se hvordan luna skal tages imod :-)
Længsel!!!
Vi andre putter os på sofaen, drikker en kop lakridste og bladrer i modeblade...vi ses
Jeg har simpelthen den sødeste kollega - hun har forkælet mig i julen og givet mig denne flotte broche lavet i Rakuovn (hedder det mon sådan)?



2 af Lunas succesrige julegaver - både hos hende og mig! Elsker simpelthen den lille Juno seng med det lilla sengetøj med stjerner - nu venter jeg bare på, at farmor får hæklet et fint lille sengetæppe. Den røde cykel fandt jeg på vores cykelværksted på skolen - brug med fin for 50 kr. Det har været Lunas mest brugte gave indtil nu!
Yndlingsjulegaven over dem alle - homemade vaser lavet i dagplejen af Luna. Hun var meget ivrig for at give sin gave og vidste lige hvor den lå og ventede under træet på forældrenes stolte begejstring.
Endnu et offer for julegavebytte-handlen - et kagehus i filt fra "En gry en sif"
Det får lov at stå året rundt med lækkerier..så længe det varer..
Jeg har gået som katten om den varme grød - igen og igen, luret på denne skønne påfuglepude. Heldigvis fik jeg et gavekort til Bahne, så jeg kunne tilfredsstille mig selv med 2 nye puder...INGEN snask i sofaen kære barn!
Jeg nægter at give helt slip på julehyggen. Jeg havde en hvid julestjerne på fod på mit hjørnebord, men faldt heldigvis over denne skønne lilla papirslampe fra Bungalow.

Jeg er idag sneet inde sammen med min datter - hun får sig lige en skraber, og jeg forsøger mig på det her bloggeri.

Jeg har slet ikke tid til at blogge, men kan simpelthen ikke lade være.
Fik besøg af en god veninde der lige skulle vise mig noget på søsterens blog
og jeg er total hooked. Det er da det mest hyggelige jeg har set. Jeg elsker at følge
med i hvad der sker i venindens liv, og hvad hun nu har fundet på af kreative sysler.
Håber jeg får tid til at dele lidt med jer!